SUN POWER

DIRECTOR FIRME
INDEX DOMENII  |   PRODUSE/SERVICII  |   OFERTE  |   INSCRIERE  
  CONTUL MEU 


Date contact

Adresa
Sector 2 022155 ,
Judetul: Bucuresti
Strada: CHISINAU, Nr. 24, Bl. M14, Sc. B, Ap. 50
Telefon: 0754904110

SUN POWERSUN POWER

Societatea noastra se ocupa cu importul, comercializarea si montarea, Boilerelor solare marca SOLAR FLAME, produse in Grecia.

Aceste sisteme sunt utilizate pentru a satisface nevoia de apa calda, fara nici un cost de energie atat pentru uz individual (gospodarii individuale) cat si pentru uz profesional (hoteluri, spitale, centre de sport, etc.)
Primul avantaj al acestor panouri solare este costul de exploatare foarte mic. Apoi, pentru functionarea instalatiei nu conteaza care este temperatura exterioara, conteaza numai durata si nivelul de insorire. In tara noastra radiatia solara inregistreaza o medie anuala de 1.450 kW/mp. Nivelul radiatiei solare difera insa de la o localitate la alta, in functie de latitudine, relief sau influente marine. Sistemul nostru se bazeaza pe stocarea caldurii. Caldura se obtine din cea mai ieftina si la indemana sursa (soarele) si este stocata (chiar zile in cazul in care nu este consumata) intr-un rezervor cu apa . Acesta este foarte bine izolat termic.
Instalatia mai are un avantaj deloc de neglijat: este un sistem ecologic care va ofera confortul dorit protejand ambientul.
Colectoarele plane sunt formate dintr-o retea de tevi din cupru cu aripioare din tabla pentru cresterea suprafetei de captare. Tot acest ansamblu este asezat intr-o cutie bine izolata termic, cu peretele dinspre soare transparent (din sticla cu transparenta ridicata). Suprafata tevii si a aripioarelor metalice este acoperita cu un strat selectiv care faciliteaza absorbtia radiatiilor solare si limiteaza in acelasi timp reflexia acestora.
Instalatiile solare produc apa calda absorbind radiatia solara in orice anotimp. Dar iarna, datorita faptului ca ziua este mai scurta si cerul acoperit, eficienta lor e mai redusa. In climatul temperat, cum este la noi, in cele cateva luni de iarna trebuie suplimentat aportul caloric de la o sursa complementara: gaz, lemne, curent electric, energie geotermala etc.
O modalitate eficienta de a obtine energie neconventionala o reprezinta, cu siguranta, sistemul cu panouri solare. Energia astfel obtinuta din panouri solare este stocata si pusa apoi la dispozitie pentru necesitatile casnice: incalzirea apei menajere, a spatiului de locuit, a apei din piscina sau a celei pentru dusuri de plaja sau camping.
Energia fiind gratuita, sistemul este deosebit avantajos din punct de vedere economic, deoarece costurile se diminueaza cu 70% pana la 100% pe timp de primavara, vara, toamna iar pe timp de iarna cu 30% pana la 50% . In conditiile in care energia electrica si gazele se scumpesc, panourile solare sunt solutia alternativa, in viitorul apropiat.

Etichete firma - sun power - boilere - montare boilere -